Wednesday, December 4, 2013

Baby Iman

As Salam readers...

Masalahnya, ada lagi ke reader? Hihi...berkurun lama sudah kutinggalkan ruang ini. Cliche plak nak kata sibuk sebab sebetulnya bukan takde ruang langsung nak menceceh. Rasanya aku kehilangan sentuhan nak menulis. Pen dah habis dakwat, pensel dah tumpul ;)

Anyway, update hari ni sekadar nak share satu berita paling baik pernah aku ada.

Alhamdulillah kini aku sudah di usia 12 minggu kehamilan. Sesuatu yang memang kami dah tunggu lama. Sebetulnya kalau boleh kami nak anak kedua kami dilahirkan pada bulan Dec tahun ini tapi nampaknya plan Allah lagi hebat. In shaa ALLAH permata hati kami yang kedua bakal lahir pada pertengahan 2014.

Harapan kami haruslah sama seperti ibubapa yang lain. Semoga baby Iman sihat dan kuat sempurna di alam rahim. Dan semoga dipermudahkan urusan kami.

Reaksi Azra haruslah bagus sekali. Azra memang sudah terlalu inginkan adik baby. Baby Alive dah tak mencabar katanya. Kali ni nak baby yang betul2 boleh gerak. In shaa Allah Azra bakal jadi kakak yang penyayang dan sumber inspirasi buat adik.

Ameen dan semoga baik2 sahaja semuanya.

5 comments:

mama ADAMAN said...

congrate beb... semoga dipermudahkan segalanya...weh menulis laa kat blog.. AKU FOLLOWER HANG yang setia heheheh

Papa, Mama & Azra said...

Waahhhh...ada orang baca ngehehehe....

In shaa ALLAH kena rajin sbb nak kasi catat memori baby Iman.

NURUL JAMIAN said...

Tahniah awak

Papa, Mama & Azra said...

Thanks Nurul!

Mama Likha said...

eh??? baby Iman otw ? ingtkan dh ada.. alhmdulillah, tahniah mama azra :) jaga diri baik2 yer !!