Sunday, April 15, 2012

From Penang To Cameron Highlands Yo!

BBQ & Steamboat Nite

Setting up oleh Puan Pengerusi...hehehe...

Oloh oloh oloh...anak terbiar pandai dia cari geng. Konon2 tiru cam abang padahal kat tangan dia takde hp pong :P

Semua orang sedang sabar menunggu...ngagagaga...lagi setengah jam boleh makan!

Tu dia steamboat dah mendidih.

Boleh makan sayur-sayuran dulu :P

Amacam? Sedap tak bos?

Sedap sampai ke tulang ayam :D

Persembahan oleh ahli rombongan khas buat Puan Pengerusi.

Tetiba ini budak mennagis sakan takut ingatkan semua orang buat rusuhan. Haha! Lawaklah awak.


Eeeeewwaaaaahhhh....!!!

Ladang Teh Sg. Palas

Suka kitorang sebab boleh parking kat atas. Jimat tenaga takyah panjat bukit.

Mana Aqil?

Pelancong kan haruslah amik gambar kat semua tempat...haha!

Salah satu cara nak bagi Azra tak bohsan, pistol belon (walaupun takleh kuar belon sebab buih dah habis) :D

Cubaan membuat muka beliau kelihatan lebih kurus.

Intai anak dara mandi ke bang?!

Merah mak ngah.

Timbang berat badan.

Ngegegegege....

Memang obses dengan pistol nih!


Lawatan ke kilang memproses teh.

Cafe BOH.

Happy dapat food :D

Selera beliau perabis kek cokelat.

Sedap sangat ke sebab lapar sangat :P

Suap kat orang tapi mulut sendiri yang lelebih nganga....hihi....somel la awak nih!

Cousins Azra.

Us.

My sista!

Takut dekat pokok teh. Boley?


Momen iklan ubat batuk cap ibu dan anak. Priceless.

Insyaallah nest time kita datang lagi :)

Bharat Plantation


Muka baru bangun tidur. Kesian awak letih ye?

Main payung.

Fikir masa depan.

Payung stoberi ni dia sendiri yang minta belikan.

Gambar ladang tak cukup hijau sebab di sebaling kaca je nih.

Sepatutnya tea time kat Bharat tapi rasanya semua orang masih kenyang.

Tatau tahun bila gambar nak siap resize. Miahahahaha.

14 comments:

afid said...

wuiyoooooo...gambar header baru...hired photographer kah? kalau akak je..apid nak suh akak je tolong ambik gambar kitaorang. hahahhahaa

afid said...

dan azra tersenyum malu2..hehehhe

Papa, Mama & Azra said...

Hired photographer? Giler cam retis bercuti yo! Haha! Padahal gi CH jew. Haha!

Akak amik sendiri2 je dik. Camera ni besar sket pixel dia tu yang dapat shoot sharp sikit nih. Tp guna function auto je la, ahkak tak terel :D

Papa, Mama & Azra said...

Senyum pemalu Azra memang trademark dia. Pergi sekolah pun malu2.

Jojoe said...

cantik sangat pictures! azra pandai senyum.. menjadi pics korang. feel sgt bahagia tu.

kalo anak aku. suh senyum dia gi kecikkan mata. aku x phm la. mebi next time i shud say.. kecik mata! mebi dia senyum pulak.

ctfarazila said...

cantiknya gambar-gambar kamera baru... boleh tau kamera apa? :)

Papa, Mama & Azra said...

Bahagia sangat bila cuti2 camni kenalah feel. Hehe. Kau tatau nak buat Azra pandang camera berapa punya susah daaa...

Papa, Mama & Azra said...

Fara, aku baru start pakai Nikon. Lupa plak model apa tapi yang paling murah tu ler. Jadiklah compact camera aku pun dah lama rosak.

jojoe said...

OMG.. KORANG POCO-POCO??

*hahaha..

Papa, Mama & Azra said...

Best siot sporting giler abang ipar dengan adik ipar aku pong join sekali. Mula2 poco2 dua round, sambung plak chicken dance 2 round. Last sekali shuffle oleh golongan muda. Buat beramai2! Haha! Happening!!!!

Arena said...

Owh poco-poco ye tu? Ingatkan line dancing. Giler sporting dowh family ko hahahhaa. Best..Best..Best..

Mama Likha said...

waaaa azra n family makan angin yer.. cantik2 pic kt ladang tea tuuuu tau mama azra :)
seronok pergi ramai2 berombongan ala cik kiah gini kan . happening and havoc gtu.... :)

Pesona said...

cantiknya gambar-gambar ini..so hijau....

ketikketok said...

Cuti-cuti for a unique Spa Therapies Vacation. Visit Mini Agro-Forestry Aromathrepy Village Cameron Highlands.