Thursday, December 5, 2013

New School

Ini pula kisah Azra.

Azra dah 2 tahun tergolek telentang kat Brainy Bunch Kota Kemuning. Sejak last year sampai sesi 2013 melabuhkan tirai pada bulan Nov yg lepas, dah banyak peningkatan yang berlaku. Alhamdulillah pendekatan BBIM dalam pendidikan peringkat awal kanak2 mmg sesuai dengan perancangan kami sebagai mak bapak. So far kami happy dgn outcome yg kami dapat. Syukur dan semoga terus maju jaya anakku dan anak2mu juga :)

Anyway, langit tak selalunya cerah. Kadang2 hujan turun ditengahari. Itulah yang berlaku. Tiba2 kami dapat makluman BBIM branch Kota Kemuning nak tutup! Last day 30 Nov lepas!

Huwaaaaaa!!! Sebelum Azra nangis, aku dah nangis dulu. I know my girl. Nak pindah skul bukan mudah okay. Anak mak pemalus la sangat.

Anyway, dipendekkan cerita, selepas aku berlengah selama 3 hari, hari ni Azra jejak kaki ke sekolah baru. 3 hari sebelumnya setiap pagi bukan Azra yg taknak p skul tapi aku yg tak sampai hati nak hantar.

T___T

Cerita ni macam tergantung sbb tiba2 aku sakit perut ;)


2 comments:

NURUL JAMIAN said...

eh kenapa nak tutup pulak eh bbim kota kemuning

Papa, Mama & Azra said...

Nurul, owner rumah nak balik rumah dia. Kat KK banyak area yg gated and guarded so susah nak buka skul and BBIM standard tak buat kat shop lot. Memang sengal dan menyusahkan tau bila tukar sekolah. Nangis je ni ha hari2.